Danske Shops

TapetForum.dk

TapetForum.dk er en online webshop med showroom i både København og Silkeborg. De har en meget stort udvalg af tapet og fototapet fra flere forskellige brands inklusive deres eget.

læs mere

TapetEksperten.dk

TapetEksperten.dk er en dansk webshop med fysisk butik og showroom i Engevang mellem Silkeborg og Ikast. De har et stort udvalg af tapet, wallstickers og fototapet fra både ind- og udland fra nogen af de førende brands.

læs mere

Illux.dk

Illux.dk er en dansk webshop med tapet, fotokunst m.m. Deres udvalg er stort og de forhandler flere forskellige brands, inklusive deres eget.

læs mere

Flügger

Flügger har en let og overskuelig dansk hjemmeside primært med maling og hertilhørende udstyr, men de har også et fornuftigt udvalg af tapeter.

læs mere

NiceTapet.dk

NiceTapet.dk er en dansk webshop med speciale i tapeter. De har et stort udvalg til fornuftige priser.

læs mere

Ellos

Ellos.dk er det de selv kalder ‘Dit stormagasin på nettet’. De har alt hvad hjertet kan begære – inklusiv en boligafdeling med bl.a. tapet.

læs mere

Bauhaus.dk

Bauhaus har et pænt udvalg af tapeter for enhver smag – til billige priser. Man kan vælge at afhente i en af deres varehuse eller købe det online og få det leveret.

læs mere

TapetKunst.dk

Tapetkunst.dk er en webshop med showroom i både Silkeborg og København. TapetKunst.dk er en del af TapetForum.dk.

læs mere

Tapet Café

Tapet Café er en hyggelig lille forretning i Gentofte som inspirerer med flotte tapeter og god vejledning. Du kan også købe et udvalg online.

læs mere